De resturi nu ai nevoie, dacă îți dorești să evoluezi!

Omului îi place viața, dar nu a lui, ci a altora !
   Nu dezaprob faptul că nu este bine să fii un om bun, fii bun cu familia ta, cu cei foarte apropiați, care ți-au demonstrat că au fost acolo mereu, chiar dacă erai la pământ ! Dar cel mai important fii bun cu TINE ! Este unul dintre sfaturile mele, să te iubești înseamnă enorm !
Iubindu-te, te vor iubi și alții, exact cum ești, cu bune, cu rele, cu regrete, dezamăgiri și cu un trecut nefavorabil la acel moment. Oamenii aceia care rămân acolo chiar dacă știu lucrurile acestea, ei sunt cei pe care trebuie să îi apreciezi. Restul ? De resturi nu ai nevoie, dacă îți dorești să evoluezi !
O să rămâi surprins, câți necunoscuți îți vor binele și câți " prieteni " așteaptă să mai cazi încă o dată.
Știi...ei adoră când ești la pământ, nu arată, că sunt actori buni, dar sunt fericiți că nu ți-a mers nici acum. Omului îi place viața, dar nu a lui, ci a altora !
Știi momentul ăla când simțim nevoia să ne deschidem, să ne ușurăm de tot ce avem în minte și suflet ? Cu siguranță îl știi. Uneori, cred că ne deschidem celor care nu merită, care se prefac că ne ascultă, ei selectând din ce spunem noi, doar informațiile cu care ne pot răni mai târziu.
Ființa umană, adoră să rănească, conștient, inconștient, face asta de minune și nu știu cum, dar îi iese. O vorbă, un gest, un semn, face cumva și te-a rănit ! Și oare de ce ? Ești bun omule, ai un suflet frumos și cei care nu se pot ridica la nivelul tău, preferă să arunce cu tot ce au, având o " muniție " impresionantă.
Dar...știi cum e ! Și " muniția " se termină într-un final!

Comentarii

Postări populare