FEMEIA NU SE ÎNȚELEGE, SE IA CA ATARE - EXACT CA ȘI TIMPUL!


Încep prin a-ți spune că nu vreau să crezi că știu cum te simți...






O parte din sufletul tău a fost sfâșiat cu dinții de oțel al lipsei de încredere în oameni, deși nu trebuia să se întâmple asta. 
În același timp, e mai bine așa, ai văzut singură că uneori, cuvintele nu înseamnă nimic, sau că niște cuvinte aruncate haotic pot însemna dezatru și că de multe ori cuvintele promise pot fi minciuni frumoase.
Șterge-ți tonele de lacrimi și scrie-ți planul măreț pe hârtie pentru că știu că ai unul! Trezește-te mâine dimineață și confruntă realitatea.
Uită de cei care te-au uitat, care au fost lângă tine doar când ți-a fost bine și încercă să respiri alte vremuri! Fii conștientă că tu ești actorul principal în piesa vieții tale și că nimeni nu îți poate degrada planurile și visurile. 
Nu uita că după multe întâmplări care ți-au dărâmat sufletul vine și o perioadă senină, în care bucățele rupte din tine se întorc înapoi în sufletul tău. 

Draga mea,

Oamenii uită ușor, iartă greu, iubesc prea încet și timpul se scurge cu viteză, ori iubesc prea repede, irosind iubirea și magia ei. Cu ușurință judecă și tot în același mod calcă în picioare și sfărâmă sufletele celor judecați! Însă niciodată, dar niciodată, nu înțeleg! Fie că nu vor, sau că o fac fără intenție, nu înțeleg! Pentru că mulți nu au perspectivă. Nu empatizează, văd doar înainte, iar dacă ieși din ritmul lor, dacă îndrăznești să te abați de pe lungimea lor de undă, ești schimbat! Ești diferit și nu acceptă asta!

Viața este prea frumoasă pentru a te complace în situații care nu îți aduc beneficii! 
 Muncește pentru visurile tale și nu te lăsa răpusă de durere! 

Comentarii

Postări populare